Kodutu tunnistas ennast kaaslase tapmises süüdi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor tunnistas ennast oma kaaslase surmas süüdi.
Igor tunnistas ennast oma kaaslase surmas süüdi. Foto: kaader Reporter.ee videost

Harju maakohtu ees seisis täna kodutu mees, kes tunnistas end süüdi teise kodutu tapmises, tuues põhjenduseks selle, et viimane küsis temalt liiga palju abi.

Nii süüdistatav kui ka ohver olid viinalembelised asotsiaalid, kes elutsesid Tallinnas ühes Tüve tänava mahajäetud majas, vahendas Kanal2 uudistesaade «Reporter».

Järjekordse joomingu ajal 2010. aasta detsembris läksid mehed aga tülli, mille käigus süüdistatav Igor Kisseljov teise kodutu tappis.

Prokurör Rita Siniväli hindas algselt tapmises süüdistatud Kisseljovi süü ümber surma põhjustamiseks ettevaatamatusest. Kisseljov ja ta kaitsja olid sellega päri ja mees tunnistas end täielikult süüdi.

Siniväli kirjeldas, et Kisseljov lõi ohvrit neli korda rusikaga pähe, kuna viimane oli liikumispuudega ja palus pidevalt abi – et Kisseljov annaks talle juua, süüa, suitsu ja alkoholi. Kannatanu kukkus peksmise tagajärjel, lõi pea ära ja suri saadud vigastustesse.

Prokurör nõudis Kisseljovile kuue aasta, ühe kuu ja nelja päeva pikkust vangistust, mida lühimenetluse tõttu vähendatakse ühe kolmandiku võrra. Kohus langetab lõpliku otsuse neljapäeval.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles