Jõelähtme vald kaotas Loo alevikus lasteaia järjekorra

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindi lõikavad lahti Harju maavanem Ülle Rajasalu, Wesico Project esindaja Olavi Israel, Jõelähtme volikogu esimees Toomas Laanejõe, lasteaia direktor Katrin Paldermaa ja vallavanem Andrus Umboja.
Lindi lõikavad lahti Harju maavanem Ülle Rajasalu, Wesico Project esindaja Olavi Israel, Jõelähtme volikogu esimees Toomas Laanejõe, lasteaia direktor Katrin Paldermaa ja vallavanem Andrus Umboja. Foto: Jõelähtme vald

Tallinna lähivaldadest ehk niinimetatud kuldse ringi valdadest on Jõelähtme esimene, kes kaotas ühes oma piirkondadest ehk Loo alevikus lasteaia järjekorra.

Harju maavanem Ülle Rajasalu, Jõelähtme vallavolikogu esimees Toomas Laanejõe ning vallavanem Andrus Umboja avasid täna Loo lasteaia Pääsupesa juurdeehituse.

«Lasteiakohtade loomine on väga oluline ja positiivne areng. Loo aleviku piirkonnas saab sellega lahendatud lasteaia järjekordade probleem, sellise tulemuseni ei ole küündinud veel ükski teine kuldse ringi vald,» lisas Umboja.

Juuredehituses avati kaks uut sõime- ja kaks liitrühma, seega hakkab lasteaias tööle kokku 11 rühma. Lisaks uutele rühmaruumidele sai Loo lasteaed juurde ruumika saali. Tänu täiendavate rühmaruumide avamisele saavad lasteaiakoha lisaks olemasolevale 147 lapsele veel 71 last.

Umboja sõnul on vallas aastatel 2008 kuni 2011 palju panustatud lasteiakohtade loomisesse. Selle ajaga on Neeme, Kostivere ja Loo lasteaedadesse täiendavalt rajatud kaheksa rühma, mis sisuliselt tähendab, et on üks lasteaed juurde ehitanud.

Juurdeehitus rajati mitmes etapis, ehitajateks olid AS Merko Ehitus ning ettevõtete konsortsium OÜ Wesico Project, OÜ Hoonete Ehitus ja OÜ Arco Ehitus. Lasteaia juurdeehituse algus langes 2008. aastasse. Kolmanda etapi ehitustööd tehti 2011. aasta teises pooles, tööde lõppemise tähtaeg oli 28.10.2011. Juurdeehituse kogumaksumuseks kujunes ligikaudu 856 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles