Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimeheks sai Taavi Aas

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Aas.
Taavi Aas. Foto: Peeter Langovits

Tallinna Linnavalitsus otsustas määrata Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu esimeheks Tallinna abilinnapea Taavi Aasa.

Haiglate omanikuna suurendab Tallinna linn oma osalemist haiglate tegevuses, määrates Ida-Tallinna Keskhaigla ja Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogudesse samad isikud, eesmärgiga koordineerida mõlema haigla juhtimist ühtsete põhimõtete alusel, kirjutab Ida-Tallinna Keskhaigla oma pressiteates.

Alates 1.jaanuarist 2012 on Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu viieliikmeline. Lisaks kuuluvad Ida-Tallinna Keskhaigla nõukokku veel Tallinna abilinnapea Merike Martinson, Tallinna Ettevõtlusameti linna äriühingute järelevalve osakonna juhataja Vello Ervin, Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuameti juhataja Vahur Keldrima, AS-i Tallinna Soojus nõukogu esimees Elmar Sepp.

Aasal on olnud 6 aastat Lääne-Tallinna Keskhaigla nõukogu liige.

AS Ida-Tallinna Keskhaigla asutati 2001.aastal Tallinna Keskhaigla, Magdaleena Haigla, Tallinna Hooldushaigla, Tallinna Järve Haigla, Tallinna Tõnismäe Polikliiniku ja Tallinna Mäekalda Polikliiniku ühendamise teel.

Enam kui 10 aastaga on Ida-Tallinna Keskhaiglast saanud ühtne ja hästitoimiv raviasutus, kus töötab tänaseks üle 2000 inimese. Ida-Tallinna Keskhaigla tegutseb haiglana juba aastast 1785 ehk 227. aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles