Tallinna linnavolikogu aktiivseim liige on Tarmo Kruusimäe

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kruusimäe
Tarmo Kruusimäe Foto: Valimised

Tallinna linnavolikogus esines sel aastal enim Isamaa ja Res Publica Liitu kuuluv Tarmo Kruusimäe, kuus volikogu liiget aga ei pidanud ühtki kõnet ega sõnavõttu ning ei esitanud ka ühtki küsimust.

Kõigist 20 toimunud volikogu istungist võttis osa 16 linnavolikogu liiget 79-st: Vladimir Antsupov, Olga Barabaner, Jevgeni Diptan, Igaor Kravtšenko, Kaie Kõrb, Urmas Mardi, Leonid Mihhailov, Juri Poljakov, Andres Rozalka, Igor Sedašev, Märt Sults, Enno Tamm, Eduard Toman, Kalev Vapper, Ruslana Veber ja Toomas Vitsut, teatas volikogu kantselei BNSile.

Kõige rohkem puudusid istungitelt Maimu Berg, kes osales kaheksal, Tiina Lokk-Tramberg, kes osales 12 ja Kadi Pärnits, kes osales 13 istungil.

Aktiivseim volikogu liige oli sel aastal Tarmo Kruusimäe, kes pidas 63 kõnet, kuus sõnavõttu ja esitas 82 küsimust. Jaak Juske pidas 62 kõnet, esines 13 sõnavõtuga ning esitas 76 küsimust. Urmas Mardi pidas 21 kõnet, esines 11 sõnavõtuga ning esitas 100 küsimust.

Ühtki kõnet, sõnavõttu ega küsimust ei esitanud volikogu liikmed Vladimir Antsupov, Sergei Bogovski, Igor Jermakov, Nelli Privalova, Andres Rozalka ja Natalia Vaino. Kõik nad on Keskerakonna fraktsiooni liikmed.

Tallinna linnavolikogu pidas 2011. aastal kokku 20 istungit, neist üks oli erakorraline. Komisjonide koosolekuid toimus kokku 133, nendest 17 erakorralist.

Linnavolikogu võttis lõppeval aastal vastu 260 õigusakti, neist 216 otsust ja 44 määrust. Esitajate poolt võeti aasta jooksul tagasi kuus eelnõu, volikogu ei toetanud 15 menetletud eelnõu. Arupärimisi esitati volikogus kokku 136.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles