Tallinn annab linnateatrile 52 000 eurot lisaraha

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hobuveski.
Hobuveski. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tallinna linnavalitsus otsustas eraldada Tallinna Linnateatrile reservfondist 52 000 eurot.

Täiendav rahaeraldus on ette nähtud hoonete remondikulude, inventari soetamise ja uuslavastuste ettenägemata kulude katteks, teatas Raepress.

Tallinna Linnateater taotles linnavalituse reservfondist 20 068 eurot rasketest ilmastikuoludest tingitud avariiliste remonditööde teostamiseks ning 9 000 eurot ettenägematuteks kulutusteks Hobuveskis purunenud seadmete asendamisel.

Seoses lisaetenduste korraldamise ning kolme uuslavastuse väljatoomisega on teatril vaja katta 18 900 euro eest kulutusi, millele lisandub 4 032 eurot töötajate töötasu lisaetenduste teenindamiseks.

Linnavalitsuse reservfondist võib teha eraldisi ülelinnalise tähtsusega kuludeks, mida eelarve koostamise käigus ei olnud võimalik ette näha ja eelarvesse planeerida.

Tallinna linnateatrist öeldi, et taotlus esitati seoses eelmisest lumerohkest talvest tekkinud kahjustuste likvideerimisega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles