Tallinn kirjutab 70 000 eurot korstnasse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Linnavalitsuse tänase korraldusega viiakse bilansist välja linna ametiasutuste raamatupidamises kajastatud lootusetud nõuded kogusummas 70 566 eurot ja 58 senti.


Kesklinna valitsus kirjutab korstnasse 32 037 eurot ja 93 senti, Lasnamäe linnaosavalitsus 29 453 eurot ja 37 senti, haridusamet 4906 eurot ja 9 senti ning Haabersti linnaosavalitsus 4169 eurot ja 19 senti.

Kesklinna valitsuse lootusetud nõuded on äriruumide üürisummad kolmelt ettevõttelt, millest üks on pankrotis, kaks aga äriregistrist kustutatud.

Lasnamäe linnaosavalitsusele on eluruumide üüri lootusetult võlgu jäänud kolm eraisikut. Osa võlgu on pärit isegi 1990. aastatest ning kõigil võlgnikel puudub kinnis- ja vallasvara, millele sissenõue pöörata ning nende pangakontodel puudub käive.

Haridusametile on äriruumi üüri ja kommunaalteenuste eest ligi 5000 eurot võlgu Armeenia-Eesti Kultuuri Selts ning selle summa sissenõudmiseks tehtavad kulutused ületaksid linna hinnangul saadava tulu.

Haabersti linnaosavalitsusel pole lootust saada linnarajatise üüri ühelt äriregistrist kustutatud osaühingult.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles