Tallinnas tapeti turvafirma töötaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Täna, 20. detsembri õhtul kella 19 paiku tapeti Tallinnas Haabersti Rimi kaubanduskeskuse sissepääsu juures tööülesannete täitmisel turvafirma meestöötaja.

Esialgsetel uurimisandmetel löödi turvatöötajat kaks korda pea piirkonda, mille tagajärjel ta suri, teatas Põhja ringkonnaprokuratuuri pressiesindaja.

Hukkunud turvamehe tööandja G4S teatas, et mees püüdis peatada kaubanduskeskusest põgenenud poevarast, kes jäi juba poes turvatöötajatele kahtlase käitumisega silma. Vargusekahtluse kontrollimisel ründas mees turvatöötajat, lüües teda jalaga pähe. Appi rutanud G4Si turvatöötajad pidasid agressiivselt käitunud ründaja kinni ning andsid politseile üle.

Politsei pidas kahtlusaluse mehe kinni. Kuriteo uurimist viib läbi politsei- ja piirivalveameti (PPA) Põhja prefektuur ja juhib Põhja ringkonnaprokuratuur. Kriminaalmenetlust on alustatud karistusseadustiku tapmise paragrahvi alusel.

AS G4S Eesti juhatuse esimees Andrus Ossip märkis, et kuigi turvatöötajate ründamine on tavaline, pole viimase viieteistkümne aasta jooksul nii jõhkrat ja traagilist juhtumit ette tulnud. Ossip avaldas hukkunu elukaaslasele, pojale ja teistele lähedastele kaastunnet.

Rünnakus elu kaotanud turvatöötaja töötas G4Sis alates 2009. aastast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles