Kaht inimest pussitanud mees sai osaliselt reaalse vangistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Harju maakohus karistas neljapäeval osaliselt reaalse vangistusega meest, kes pussitas mullu suvel Harjumaal kaht inimest, tekitades neist ühele raskeid vigastusi.

Kohus mõistis 54-aastase Aleksandr Kärmani süüdi kehalises väärkohtlemises ja raskete tervisekahjustuste tekitamises ning määras talle nelja aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse. Sellest pool aastat tuleb mehel reaalselt trellide taga veeta, ülejäänud karistusaeg aga kanda tingimisi viieaastase katseajaga.

Sundrahaks ning kaitsja- ja menetluskulude katteks tuleb Kärmanil tasuda kokku ligi 5500 eurot.

Eeluurimisel kogutud andmetel ründas 54-aastane Aleksandr Kärman mullu 26. juuli hilisõhtul veidi enne südaööd Harku vallas Aia tänaval purjuspäi kaht talle võõrast meest ning lõi neid noaga. Kui üks kannatanu pääses kergete vigastustega, siis teise vigastused osutusid raskeks. Meedikutel õnnestus tema elu siiski päästa.

Politseil kulus Kärmanile jälile jõudmiseks ligi pool aastat, kuid mullu 6. detsembril kroonis korrakaitsjate jõupingutusi lõpuks edu ning Kärman peeti kahtlustatavana kinni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles