Haabersti sai aasta ringi kasutatava uisuplatsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on uisuplats Harju tänaval
Pildil on uisuplats Harju tänaval Foto: Toomas Huik

Järgmisel kolmapäeval avatakse Haaberstis pidulikult aasta läbi kasutatav uisuplats, millel on juba praegu saanud lasteaialapsed tasuta uisutamas käia.

Sünteetilise kattega 200-ruutmeetrine liuväli on paigaldatud Õismäe tee 10, Õismäe tee 28 ja Õismäe tee 26 majade vahelisele platsile. Liuväli on ümbritsetud piiretega ning kummimattidega.

Väljak on suurtele ja väikestele uisutajatele juba praegu avatud.

Haabersti linnaosa vanema Viktor Vassiljevi sõnul saab Haabersti liuväljal uisutada aasta ringi, ilmastikuoludest sõltumata.

Haabersti lasteaialapsed saavad platsil käia tasuta uisutamas, projekti on kaasatud umbes 400 lasteaialast kuuest Haabersti lasteaiast. «Toimunud projektid näitasid, et lastel on uisutamise vastu suur huvi, nüüd on uisutamine võimalik oma kodu lähedal ja kõigile tasuta,» sõnas Vassiljev.

Uisulaenutust liuväljal praegu ei ole. «Aga uisurada on harrastajaile vaba terve päev ja õhtupimeduses on uisuplats valgustatud. Praegu on liuväli uus, puhas, korras ja jääb avatuks kõigile soovijaile. Loodame, et inimesed seda ka puhtana ja lõhkumata oskavad hoida ning hinnata,» lisas linnaosavanem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles