Nõmme turul saab taas uisutada

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud talvel oli Nõmme turu liuväli uisutajate seas populaarne.
Möödunud talvel oli Nõmme turu liuväli uisutajate seas populaarne. Foto: Liis Treimann

Laupäeval, 10. detsembril kell 13 alustab teist hooaega Nõmme turu uisuplats, avamispäeval pääsevad 50 esimest külastajat jääle tasuta.


Nõmme linnaosa vanema Erki Korpi sõnul rajati liuväli seekord turu parkla alal, sest väliletid ei oleks teist korda teisaldamist enam kannatanud.

«Linnaosavanemana ei ole ma küll sugugi selle lahendusega rahul, kuid õnneks on talvel turu külastatavus väiksem. Järgnevateks aastatel leiame me uisuplatsile parema asukoha. 2010. aastal sõlmitud leping uisuplatsi operaatoriga kehtib 2015. aastani,» rääkis Korp.

Nõmme uisuplatsi opereerib HK Hall AS. Üks tund uisutamist maksab 4-15aastastele lastele esmaspäevast neljapäevani 2,2 eurot, reedest pühapäevani 2,5 eurot. Täispilet (alates 16. eluaastast) vastavalt 3,5 ja 4,5 eurot. Tagatise olemasolul saab ka uiske laenutada hinnaga 1,5 eurot tund.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles