Kadrioru saksa gümnaasium muutub piirkonnakooliks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadrioru saksa gümnaasium
Kadrioru saksa gümnaasium Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavalitsus kinnitas tänasel istungil Kadrioru saksa gümnaasiumi teeninduspiirkonnaga kooliks, kuhu ei tehta enam ülelinnalist vastuvõttu.

Siiamaani polnud Kadrioru lastel üldse oma üldhariduskooli, otsuse eelnõu seletuskirja järgi oli muudatust vaja seetõttu, et piirkonnas on kiire elanike juurdekasv.

Lähtudes koduläheduse printsiibist kinnitatakse Kadrioru saksa gümnaasiumile asumipõhine teeninduspiirkond, mis tagab kõigile Kadrioru asumis elavatele lastele võimaluse käia koolis kodu lähedal, seisab otsuse eelnõu seletuskirjas.

Kadrioru saksa gümnaasium ja ümberkorraldatud Tallinna 63. põhikool arvatakse välja ülelinnalise vastuvõtuga koolide nimekirjast ja sellele kehtestatakse asumipõhine teeninduspiirkond.

Kool hakkab teenindama Keldrimäe, Sibulaküla, Maakri, Kompassi, Südalinna, Sadama, Raua, Kadrioru, Torupilli, Uuslinna ja Mõigu asumeid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles