Kanepit kasvatanud perevägivallatseja sai tingimisi karistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanep.
Kanep. Foto: SCANPIX

Harju maakohus mõistis esmaspäeval tingimisi vangistuse mehele, kes kasvatas oma elukoha rõdul kaht kanepitaime ning vägivallatses sugulaste kallal.

Politseinikud said 26-aastase Antoni ebaseaduslikule hobile jälile tänavu 6. augustil, kui said perevägivalla tõttu väljakutse Tallinnas asuvasse korterisse. Nimelt oli Anton rünnanud seal oma tädi ja vanaema.

Kui politseinikud korteris ringi vaatasid, hakkasid neile silma rõdul kasvavad kaks taime. Lähemal uurimisel selgus, et tegemist oli kanepitaimedega, mille Anton oli rõdule kasvama pannud.

Politseinikud alustasid Antoni suhtes kriminaaluurimist, mille kohtueelse menetluse lõppedes sai ta süüdistuse kehalises väärkohtlemises ja kanepi kasvatamises. Esmaspäeval mõistis Harju maakohus mehe süüdi ning karistas teda üheaastase tingimisi vangistusega 18-kuulise katseajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles