Sauel avati «Pargi ja reisi» parkla

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Pargi ja reisi» parkla Pirital
«Pargi ja reisi» parkla Pirital Foto: Stanislav Moshkov/Autoleht

Uus «Pargi ja reisi» parkla asub Saue raudteejaama lähistel ja oma auto sinna jätnu saab Tallinna tööle sõita elektrirongiga.

Parkla asub Saue linnas elektrirongide peatuskoha vahetus läheduses ja mahutab orienteeruvalt 20 autot, teatas Elektriraudtee.

Parkla on tähistatud spetsiaalse liiklusmärgiga, mis on analoogne «Pargi ja reisi» märgiga Tallinnas. Elektrirongid peatuvad Sauel 60 korda tööpäevadel, sh 11 korral Keila kiirrong. Sõit Sauelt Tallinna kestab tavarongiga 32 ja kiirrongiga 23 minutit.

Elektriraudtee AS juhatuse liikme Kuldar Väärsi sõnul on tulevikus kavas koostöös kohalike omavalitsustega veelgi laiendada «Pargi ja reisi» süsteemi Elektriraudtee tegevusareaalis.

«Pargi ja reisi» süsteemi käivitas Tallinna linn 2007. aasta juulis ja paari aasta jooksul on avatud viis vastava märgistusega parkimiskohta Tallinna erinevates piirkondades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles