Reiska vaidlustas talle määratud karistuse kohtus

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Silja Kaigu

Septembris autoroolist joobega tabatud mupo asejuht Margo Reiska vaidlustas talle määratud karistuse kohtus.


Põhja prefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide sõnul vaidlustas Reiska kõigepealt politsei esialgse otsuse. Selle peale vaatas politsei kõik tõendid üle ja esitas need täiendavalt.

Reiska sellega ei leppinud ja nüüd on asi nii kaugel, et kohus otsustab. Missuguse karistuse politsei Reiskale määras, Loide ei öelnud. «Kuna otsus ei ole jõustunud, siis ma ei saa selle detailidest rääkida, aga laias laastus on tegemist rahatrahvi ja juhtimisõiguse äravõtmisega,» selgitas ta.

Politsei pidas 17. septembri hilisõhtul Tallinnas Järvevana teel kinni auto, mille roolis olnud munitsipaalpolitsei juhataja asetäitja Margo Reiska oli väidetavalt alkoholi tarvitanud.

Nii Reiska otsene ülemus Monica Rand kui abilinnapea Kalle Klandorf on kinnitanud, et kui Reiska peaks süüdi olema, siis tal munitsipaalpolitseis enam kohta pole.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles