Kesklinna valitsus kuusetoojat ei trahvi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavune Raekoja platsi jõulukuusk ei taha kuidagi püsti püsida.
Tänavune Raekoja platsi jõulukuusk ei taha kuidagi püsti püsida. Foto: Liis Treimann

Tallinna kesklinna valitsusel pole esialgu plaanis Raekoja platsil pikali kukkunud kuuse paigaldanud OÜd Kesklinna Parkidelt kahjutasu nõuda, ettevõte on lubanud kõik lisakulud ise kanda.


«Oleme Kesklinna Parkide esindajatega kohtunud, aga rääkisime sellest, kuidas kuusk uuesti püsti saada. Raha-asju klaarime hiljem,» ütles kesklinna valitsuse pressiesindaja Ivo Parbus.

«Kindlasti me neile mingit raha juurde ei maksa. Nad on omalt poolt kinnitanud, et kõik kulud, mis lisanduvad kuuse uuesti ülespanekuga ja tulede asendamise ning paigaldamisega, võtavad nad enda kanda,» lisas ta.

Parbuse sõnul ei ole kesklinna valitsus veel Kesklinna Parkidele kuuse eest maksnud ning kindlasti loetakse sellekohane leping loetakse enne arve tasumist veel hoolikalt üle. «Aga sellega tegeleme hiljem, praegu on esmatähtis see, et saaks kuuse korralikult paika,» lausus Parbus.

Kesklinna Pargid hakkab kuuske kolmandat korda paika panema teisipäeva hommikul kell viis, sest sel ajal pidi tuul ilmajaama andmetel vaibuma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles