Pirita spordikeskus valmib järgmisel aastal

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita tulevane spordikeskus.
Pirita tulevane spordikeskus. Foto: Pirita linnaosa valitsus

Tallinna 2012. aasta eelarve eelnõu kohaselt on Pirita spordikeskuse arendamiseks ette nähtud 592 650 eurot, välisprojekti raames valmiv multifunktsionaalne tervisespordihoone peaks valmima järgmise aasta teises pooles.


Abilinnapea Mihhail Kõlvarti sõnul näeb projekt ette tervisespordihoone väljaehitamise, jääväljaku rekonstrueerimise, lastele kelgumäe ja mänguväljaku rajamise ning Rummu tee alla Pirita spordikeskust Lillepi pargiga ühendava kergliiklustunneli rajamise, vahendas Raepress.

Pirita Spordikeskus on üks Pirita linnaosa olulisemaid ühiskondlikke objekte, seda eriti talveperioodil. Pirita velotreki ning Pirita jõevahelisele alale tervisespordihoone ehitamine võimaldab pakkuda spordikeskuse külastajatele mitmeid täiendavaid teenuseid, näiteks võimalust tervist testida kui ka asjatundjate käest tervisespordi alast metoodilist nõu saada. Tervisespordihoones saavad olema ka suusa- ja uisulaenutus, riietus- ja pesemisruumid ning meditsiinilise kontrolli võimalus.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles