Laagna Rukkilille ohtlikud ronilad kõrvaldati

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Laagna Rukkilille lasteaed, kus katkisel turnimisredelil sai surma kolmeaastane poiss.
Pildil Laagna Rukkilille lasteaed, kus katkisel turnimisredelil sai surma kolmeaastane poiss. Foto: Priit Simson

Tallinna Laagna Rukkilille lasteaias eemaldati nädalavahetusel kaks paigatud ja ohtlikku ronilat, traagilise õnnetuse paigaks olnud redelit uurijad esialgu veel teisaldada ei lubanud.

Haridusamet kohtus reedel Laagna Rukkilille lasteaia uue juhi, direktori kohusetäitja Merike Plutusega, kes alustas samal päeval tööd traagilise õnnetuse üle elanud lasteaias. Täna andis Plutus juba tagasisidet oma esimestest tegevustest.

Esimese asjana valati reedel kinni ühe rühma esisel olev ohtlik süvend. Laupäeval vaadati koos majandusjuhatajaga õueala üle, töömehed kõrvaldasid kaks ronilat – keevitusega paigatud ja suure kaldenurgaga redeli. Samuti korrastati maapind.

«Kohal olid uurijad ning selgus, et esialgu ronilat, kus õnnetus juhtus, veel teisaldada ei tohi, kuid remondimees tõkestas pühapäeval ajutiselt juurdepääsu sellele ronilale,» vahendas haridusameti pressiesindaja Leini Jürisaar.

Kõigile pedagoogidele korraldab uus juht täna infotunni, kus arutatakse edasist tegevust. Teisipäeval toimub arutelu teenindava personaliga ja nädala teises pooles ka lasteaia hoolekoguga.

16. novembril hukkus Laagna Rukkilille lasteaias raudredelil 3-aastane poiss. Möödunud nädalal peatati ajutiselt lasteaia juhataja ning sel päeval tööl rühmaõpetaja töö, lasteaia juhtimise võttis üle Merike Plutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles