TV3: Keila opositsioon süüdistab vallavanemat raharaiskamise plaanis

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: SCANPIX

Keila vallas käärib jälle – opositsioon kahtlustab uut, vähem kui kuu ametis olnud vallavanemat Kalev Laasti selles, et viimane plaanivat taas hakata maksma jõulu- ja puhkusetoetusi ametnikele ajal, mil eelarves haigutab puudujääk, Laasti sõnul ei vasta süüdistused tõele.

Keila vallavolikogu liige, reformierakondlane Kalle Ollema rääkis, et valla eelarves on tänase seisuga umbes 250 000 euro suurune puudujääk, kuid vallavanem plaanib sellest hoolimata ametnikele preemiaid ja toetusi maksma hakata, vahendasid «Seitsmesed uudised».

«Nende preemiate näol on nüüd antud vallavanema käsutusse 60 000 euro suurune palgafond, mida ta saab jagada oma äranägemise järgi, see pole õigustatud ega õiglane,» ütles Ollema.

Ta jätkas, et Keila vallas pole kergliiklusteid ega remonditud lasteaedu ning raha võiks paigutada hoopis sinna. «Vallaelanikul on õigus saada kvaliteetset teenust. Kohti, kuhu seda paigutada kogukonna heaoluks, on ikka päris palju,» rääkis Ollema.

Vallavanem vastas «Seitsmeste uudiste» küsimustele kirjalikult, väites, et opositsiooni süüdistused ei vasta üheski osas tõele. Muuhulgas kinnitas ta, et sel eelarveaastal lisatasusid kindlasti ei maksta, kuna aasta jooksul on sisseostetud teenustega põhjustatud valla eelarves põhjendamatult suur ülekulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles