Avariides said vigastada kuus inimest

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile juhtus Eestis kolm autode kokkupõrget, milles said vigastada kuus inimest..

Kell 8.26 juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Tammsaare tee ja Sõpruse puiestee ristmikul, kus põrkasid kokku sõiduauto Ford Mondeo, mida juhtis 27-aastane Silva, ja sõiduk Volkswagen Transporter, mida juhtis 54-aastane Nikolai. Fordi juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse

Kell 18.43 juhtus liiklusõnnetus Tartus Lai tänava ja Vabaduse puiestee ristmikul, kus põrkasid kokku sõiduautod Peugeot Partner, mida juhtis 47-aastane Mati, ja Chrysler Grand Voyager, mida juhtis 21-aastane Indrek.

Chrysleris viibinud kaassõitjad 20-aastane Vilma, 18-aastane Catleen ja 20-aastane Grant toimetati traumapunkti ja lubati pärast esmaabi andmist kodusele ravile.

Kell 23.10 juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Viimsi valas Viimsi – Rohuneeme tee ja Õuna tee ristmikul, kus põrkasid kokku sõiduautod Peugeot 407, mida juhtis 25-aastane Jaan, ja MB Vario, mida juhtis 63-aastane Vello.

Peugeot juht ja kaassõitja 53-aastane Gennadi toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles