Esmaspäevast läheb Peterburi teel väga kitsaks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi tee algus muutub järgmisest nädalast raskesti läbitavaks.
Peterburi tee algus muutub järgmisest nädalast raskesti läbitavaks. Foto: Priit Simson

Seoses Ülemiste ristmiku rekonstrueerimistöödega on alates 20. novembrist kuni kevadeni Peterburi teel Tartu maanteest kuni Majaka tänavani liiklusele avatud kummaski suunas ainult üks sõidurada.


Transpordiameti liikluskorralduse osakonna juhataja Talvo Rüütelmaa sõnul võib esmaspäeva, 21. novembri hommik Peterburi tee piiratud liiklusega lõigul liiklusseisakuid kaasa tuua. «Ka bussireisijad peaksid arvestama, et vähemalt esialgu on ummikute tõttu ühistranspordil raske sõiduplaanidest kinni pidada,» ütles Rüütelmaa Raepressi vahendusel.

Autojuhtidel palutakse liikluse osalise sulgemise ajal sõita Peterburi teel Nehatu juurest Tallinna ringteele või Laagna teele. Vajadusel saab sõita ka Suur-Sõjamäe tänaval, millele palutakse suunduda hiljemalt J. Smuuli teelt.

Need autojuhid, kellel südalinna asja pole, võivad valida marsruudi Lagedi kaudu Tallinna ringteele. 20. novembriks avatakse liiklusele ka vastremonditud Pallasti tänav. Seega on võimalus sõita ka Majaka ja Pallasti tänavate kaudu, kuid ka seal tuleb eriti tipptundide ajal võimalike liiklusseisakutega arvestada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles