TV3: Rannamõisa tee elanikud veavad vägikaigast Tallinna transpordiametiga

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rannamõisa tee ja Pritsu tee ristmikul asub Eeriku küla asum, kus Tallina Transpordiamet on teinud täiesti uue liikusskeemi.


Uus liikluskorraldus pole kooskõlas aga varasemate projektidega, vahendasid TV3 «Seitsmesed uudised».

Elanikud Eeriku asumis väidavad nüüd, et nende elukvaliteeti ja kinnisvara hinda on uue liikluskorralduse skeemiga vähendatud.

Ka tehnikapoe Yamaha keskuse töötajad pole muutunud töötingimustega rahul.

Eeriku asumi elanik on ka tuntud ajakirjanik Ingrid Sembach-Hõbemägi. Kohalikud elanikud on teinud abi saamiseks pöördumise ka Tallinna linnapeale ja linnaosa vanemale.

Tallinna liiklusteenistuse skeemi järgi ei tohi asulasisene sissesõiduteeristmik asuda magistraalteele lähemal kui 50 meetrit.

Eile hommikul olid asumisse sissesõidu teeotsal ühtäkki tõkkepostid läbi saetud. Saagijaks end keegi tunnistama ei kiirusta.

Kui Eeriku asula kõrvale jalakäijate ja jalgrataste kergliiklusteed planeeriti, siis kõik elanikud muidugi aplodeerisid kuni selgusid uue liiklusskeemi tagajärjed. Nüüd tundub, et Tallinna liikluse planeerijad ei taha asja uuesti läbi vaadata, et kohalike elanike pretensioonidele vastu tulla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles