ERR jääb Tallinna kesklinna veel vähemalt neljaks aastaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusringhääling
Rahvusringhääling Foto: Mihkel Maripuu

Rahvusringhäälingu nõukogu esimehe Hagi Šeini kinnitusel jääb Eesti Rahvusringhääling (ERR) Tallinna kesklinnas asuvasse tele- ja raadiomajja veel vähemalt neljaks aastaks.

«Momendil me arvestame, et me neljaks aastaks jääme ikkagi sinna, kus me oleme,» ütles Šein BNSile. Kõigiks investeeringuteks on ERRi tuleva aasta eelarves Šeini sõnul 1,9 miljonit eurot.

ERRi eelarve väheneb Šeini kinnitusel võrreldes tänavusega esialgseil andmeil 4,5 protsenti ehk 27,78 miljoni euroni. Riigi osa moodustab sellest 23,3 miljonit ja ERRi omatulud 2,5 miljonit eurot.

ERRi uus maja on kavas rajada Tallinna kesklinnast eemale Kristiine linnaossa Tuisu 21 kinnistule. ERR võtab ringhäälingumaja projekteerimisel aluseks arhitektuurikonkursi võidutöö, mille autor on Taani arhitekt Erik Nobel. Võitnud projekt näeb ette klaasist hoone, mille sisse on paigutatud läbipaistmatute seintega stuudiod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles