Margo Reiska: vabandage, ma ei kommenteeri oma haiguslehel olekut

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo ametnikud tööhoos.
Mupo ametnikud tööhoos. Foto: Mihkel Maripuu

Politseile joobes olekus autoroolis vahele jäänud ning pärast seda umbes poolteist kuud haiguslehel olnud ja eelmisel teisipäeval tööle naasnud mupo asejuht Margo Reiska ütles Postimees.ee`le, et ta ei kommenteeri oma järjekordset haiguslehele jäämist.

Täna sai teatavaks, et Reiska on jälle haiguslehele jäänud. Umbes poolteist kuud oli ta töölt eemal seetõttu, et tal oli avastatud puukborrelioos. Eelmisel nädalal mainis Reiska Postimees.ee`le, et päris terve ta veel ei ole, analüüsid jätkuvad.

Mupo pressiesindaja Monika Lestberg ütles, et lõpliku otsuse Reiska jätkamise osas mupo asejuhataja teeb mupo juht Monica Rand, kuid ta on kuni neljapäevani puhkusel. Seega ei tule ka asutusesisesest distsiplinaarjuurdlusest lähtuvat otsust varem.

Reiska on Postimees.ee`le öeldnud, et tema eelmine haiguslehele jäämine ei ole seotud väidetavalt joobes olekus autoroolis olles liikluspolitseinikele vahele jäämisega. Ta esitas politseile ka oma vastuargumendid ning kinnitas, et kui politsei peaks tegema tema suhtes negatiivse otsuse, siis kaitseb ta kindlasti oma õigusi kohtus.

Reiska jäi politseile joobes olekus autoroolis vahele 17. septembri õhtul Järvevana teel. Mupo asejuht väitis siis, et ta on kaine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles