Lõugas vaidlustas kohtus oma vallandamise

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Lõugas
Vello Lõugas Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Pistise võtmise kahtluse all olev Tallinna transpordiameti liiklusteenistuse liikluskorralduse osakonna endine juhataja Vello Lõugas vaidlustas enda vallandamise Tallinna halduskohtus.

Lõugas (53) taotleb oma kaebuses halduskohtult mullu 1. novembri Tallinna transpordiameti käskkirja tühistamist ning enda teenistusse ennistamist, kirjutab ERRi uudisteportaal.

Samuti tahab Lõugas, et halduskohus mõistaks talle välja tasu teenistusest sunnitult puudutud aja eest.

Transpordiameti juhataja Andres Harjo vallandas pistisekahtlustusega Lõugase mullu novembri alguses, nimetades Lõugase ametist lahkumist enda initsiatiiviks ning põhjendades seda usalduse kaotamisega.

Kaitsepolitsei kahtlustab Songiseppa ligi 200 000 krooni pistise saamises liikluskorraldusprojektide kooskõlastamise eest ning Lõugast pistisena ligi 20 000 krooni ning ligi 100 000 krooni maksva ralliauto saamises, Põhja ringkonnaprokuratuur pole süüasja kohtusse veel saatnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles