Röövlid Tallinnas jõulurahu ei pidanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee fotomontaaž

Tallinna tänavatel möödunud nädalal jõulurahu ei olnud - politsei teatel toimus jõulupühade ajal 15 kallaletungi või kaklust, millest pooltel juhtudel rööviti ka teiste inimeste vara.

Jõululaupäeva öösel kella 1.30 ajal tungisid tundmatud isikud Seebi tänaval kallale 59-aastasele mehele ning röövisid talt sularaha, mootorsae, akulaadija, binokli, pikksilma, suusasaapad, spordikoti, alkoholi, mobiil- ja lauatelefoni ning nii sõiduauto kui suvila võtmed. Mees sai varalist kahju umbes 9 400 krooni.

25. detsembri öösel tungisid kolm meest Tartu maantee kesklinna piirkonnas kallale 24-aastasele mehele ja võtsid talt rahakoti ning mobiiltelefoni väärtuses 5 200 krooni.

26. detsembri ööl tungisid 20-aastane Andrei ja 18-aastane Vassili Pärnu maanteel kallale 41-aastasele mehele ning võtsid talt rahakoti väärtuses 3 600 krooni. Politsei toimetas kahtlustatavad osakonda.

Teise jõulupüha keskpäeval ähvardas tundmatu mees Wismari tänaval 9-aastast poissi ning võttis talt 600 krooni maksva mobiiltelefoni. Vaid mõni tund hiljem toimus sarnane rünnak Mahtra tänaval, kus samuti ähvardas mees 9-aastast poissi ning võttis talt mobiiltelefoni, tekitades varalist kahju 1200 krooni.

Õhtul kella 19 ajal tungis 17-aastane noormees Paekaare tänaval kallale 73-aastasele naisele ning võttis talt koti, milles oli rahakott ja mobiiltelefon. Politsei toimetas kahtlustatava osakonda.

Tund hiljem tungisid kaks tundmatut meest Poska tänaval kallale 29-aastasele mehele ning võtsid talt mobiiltelefoni ja rahakoti kokku umbes 1 300 krooni väärtuses.

Öösel kella 2 ajal tungisid kaks tundmatut meest Vabaduse väljakul Jaani kiriku juures kallale 20-aastasele mehele ning võtsid talt ID-kaardi ja pangakaardid.

Samuti toimus hulk kaklusi ja kallaletunge.

23. detsembril kella 20.00 ajal tungis 38-aastane Marko Gonsiori tänava kohvikus kallale sealsele töötajale, 23-aastasele mehele. Politsei toimetas kahtlustatava osakonda.

25. detsembri öösel teatati politseile, et Vana-Viru tänaval on kaklus. Kohale saabunud politsei pidas kinni 18-aastase Glebi, 18-aastase Pauli ja 19-aastase Sergei, kes olid kallale tunginud 19-aastasele ja 18-aastasele noormehele.

Samal ööl ähvardas 22-aastane Mihkel Ehitajate tee kasiinos sealset 22-aastast naistöötajat ja nõudis alkoholi. Turvatöötajad pidasid mehe kinni ja politsei viis ta osakonda.

Õismäe teel tungisid tundmatud isikud kallale 26-aastasele mehele.

26. detsembril õhtul tungis 21-aastane Aleksandr Suur-Karja tänava pubis kallale 19-aastasele noormehele. Politsei toimetas kahtlustatava osakonda.

Kella 23.30 ajal tungisid 20-aastane Olesja, 24-aastane Vitali ja veel üks tundmatu naine Ristiku tänaval kallale 25-aastasele mehele. Politsei toimetas kaks kahtlustatavat osakonda.

Laupäeva öösel tungis 40-aastane Vladimir Sauna tänava ööklubis kallale 19-aastasele neiule. Politsei toimetas kahtlustatava osakonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles