Isadepäeval saab Harju tänaval uisutada

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisuplats Harju tänaval.
Uisuplats Harju tänaval. Foto: Toomas Huik

Eeloleval pühapäeval, 13. novembril kell 11 alustab kuuendat hooaega Harju tänava uisuplats, kus ka sel aastal on võimalik uiske laenutada ja lisaks sportlikule kehalisele tegevusele kohvikus Julius kuuma jooki ning suupisteid nautida.


Abilinnapea Kalle Klandorfi sõnul alustati Harju tänava uisuväljaku paigaldustöödega juba 28. oktoobril ja esimesed lumekoormad veeti Jeti jäähallist kohale selle nädala alguses. «Kui vihma sadama ei hakka, saame isadepäeval liuvälja avada. Õhutemperatuuride pärast ei ole tarvis muretseda, sest külmutusseadmetega liuväli kannatab välja kuni kümme soojakraadi,» ütles Klandorf.

Niguliste kiriku kõrval asuv uisuplats, kus värvilistele tuledele ja mahedale muusikale pakuvad romantilist raamistust Rüütli tänava keskaegsed majad, on üks tallinlaste armastatuim vabaaja veetmise koht. Viimasel kolmel hooajal loeti külastajaid kokku 86 306.

Nagu juba tavaks saanud, on iga uisuhooaja algus tavalisest pidulikum üritus, kus lisaks uisutamisele pakutakse huvilistele ka muid meelikütkestavaid elamusi. Mida täpselt, sellest saavad osa kõik need, kes pühapäeva, 13. novembri hommikul kell 11 kohale tulevad.

Kogu infot ja uudised uisuplatsi kohta kajastatakse operatiivselt uisuplatsi kodulehel.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles