Tallinn pikendab uusaastaööl ühistranspordi sõitmist

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna liinibuss.
Tallinna liinibuss. Foto: Peeter Langovits

Tallinna transpordiamet pikendab uusaastaööl linna põhisuundadel töötavatel bussi-, trolli- ja trammiliinidel tööaega.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on uusaastaööl ühistranspordi tööle rakendamise eesmärk kodanike liikumise lihtsustamine, teatas Raepress.

«Kui varasematel aastatel on uusaastaööl tavaliselt sõitnud vaid öötramm, siis nagu aasta alguses sai lubatud, sellel aastal teenindavad inimesi mitte ainult öötrammid, vaid ka öötrollid ja -bussid,» selgitas Mutli. «Eelmised aastad on näidanud, et uusaastaöine ühistransport on väga populaarne, nii et miks mitte teha linlastele heameelt, pakkudes neile võimalust uusaasta ööl mugavalt ja turvaliselt koju saada.»

Uusaastaööl väljuvad bussiliinid number 1A, 18, 40, 60 ja 67 ning trollibussiliinid number 3 ja 6 kesklinnast öösel kell 1, 2 ja 3 ning liini teisest otsast kell 1.30 ja 2.30.

Liinide number 1A, 18 ja 40 ööbussid kesklinnast väljuvad Postimaja kõrvalt Hobujaama peatusest, liin number 60 Maneeži peatusest ja number 67 Estonia peatusest, trollibussid 3 ja 6 Kaubamaja peatusest.

Trammiliinid number 1 ja 4 väljuvad ajavahemikus kella 1 - 5 Hobujaama peatusest igal täistunnil Kopli ja Tondi suunal ning kella 00.30 - 4.30 igal pooltunnil Kadrioru ja Ülemiste suunal.

Ühissõidukid sõidavad oma tavapärasel marsruudil ja peatuvad nõudmisel kõikides liinil olevates peatustes. Ühissõidukites kehtivad tavalised piletid ja kuukaardid.

Informatsioon telefonil 1345.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles