Ranna tee tehakse järgmisel aastal korda

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn ja Viimsi vald remondivad järgmisel aastal üheskoos ära Ranna tee.
Tallinn ja Viimsi vald remondivad järgmisel aastal üheskoos ära Ranna tee. Foto: Peeter Langovits

Linnavalitsus saatis volikokku kinnitamiseks otsuse eelnõu, mille kohaselt teeb linn koos Viimsi vallaga järgmisel aastal korda Ranna tee.


«Eelnõuga antakse linnapeale Edgar Savisaarele õigus Tallinna linna ja Viimsi valla vahelise koostöökokkuleppe sõlmimiseks. Kokkulepe puudutab kurikuulsa Ranna tee ehitust,» rääkis Klandorf tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil.

Sügavate roobastega ja lapiline Ranna tee rekonstrueeritakse koos Viimsi vallaga seetõttu, et suurem osa selle teelõigu kasutajaid on just Viimsi valla elanikud.

«Leping Viimsi vallaga on ette valmistatud ja Viimsi vallavolikogu on selle heaks kiitnud. Kui volikogu annab linnapeale volitused, siis on see tee 2012. aasta 30. oktoobriks rekonstrueeritud. Seal tehakse taastusremont ja ehitatakse välja kergliiklustee,» rääkis Klandorf.

Ühe kolmandiku 1,2 kilomeetri pikkuse teelõigu remondi hinnast maksab Viimsi vald, kaks kolmandikku Tallinna linn. Klandorfi sõnul võib objekti maksumuseks kujuneda umbes 750 000 eurot.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles