Stockmanni kaubamajas lunivad poisikesed inimestelt raha

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockmanni kaubamaja.
Stockmanni kaubamaja. Foto: Mihkel Maripuu

Stockmanni kaubamaja külastajad on Postimees.ee`le teada andnud, et poes ja selle ümbruses liiguvad ringi poisikesed, kes küsivat inimestelt raha.

Üks Stockmanni külastaja kirjeldas olukorda nii, et temalt olid poisikesed raha küsinud nii kaubamaja see kui selle ümbruses.

Stockmanni kaubaamaja direktor Marge Turner oli sellisest infost üllatunud, sest ta liigub pidevalt oma valdustes ringi, kuid ei ole midagi niisugust kohanud. Igal juhul lubas ta kaubamaja turvaülemat rahalunijatest teavitada.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide selgitas, et kui kerjatakse, siis seda ei tohi teha inimesi häirival moel. Kui tõesti on tegemist häirimisega, siis peab politsei sekkuma.

«Teine asi on see, kui on tegemist lastega,» lisas Loide. «Sel juhul peab politsei välja selgitama, kus on laste vanemad ning mis on juhtunud. Samuti tuleb ühendust võtta sotsiaaltöötajaga, et vajadusel perekonda aidata.»

Ta lisas, et kui on aga tegemist juhtumiga, kus lapsed lihtsalt küsivad raha, siis suuresti on tegemist moraaliküsimusega. Kui inimene tunneb, et ta on häiritud rahaküsimisest, siis on tema õigus helistada politseisse.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles