Politsei määras Savisaarele kihutamise eest ligi 1000-eurose trahvi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Liis Treimann

Põhja prefektuur määras Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele kihutamise eest karistuseks trahvi, mille suurus jääb 1000 euro piiresse.

Täpsemat summat ei saa politsei avalikustada, kuni väärteootsus pole jõustunud, ütles prefektuuri pressiesindaja Mihkel Loide Postimehele. Otsus tehti 18. oktoobril ja see jõustub 9. novembril, kui linnapea pole otsust vaidlustanud.

Savisaar ületas lubatud kiirust 25. septembri õhtul Tallinna-Narva maantee 60. kilomeetril, sõites 90 km/h alas vähemalt sõidukiirusega 137 km/h ehk ületades kiirust vähemalt 47 km/h.

Linnapea vabandas avalikkuse ees oma eksimuse pärast ja lisas kommentaariks, et õhtusel ajal enda ees paremal mitmeid peatunud autosid nähes ületas ta nendest möödasõiduga antud kohas lubatud piirkiirust.

«Kahetsen juhtunut. Taoline teguviis ei ole õigustatav ja kutsun endiselt üles kõiki liiklejaid jälgima liikluseeskirja,» sõnas Savisaar siis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles