Kihutaja saadeti nädalaks arestimajja

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arestimaja.
Arestimaja. Foto: Mihkel Maripuu

Eile Tallinnas Nõmmel kihutanud ja juba varasemalt juhiloata jäänud meest karistas kohus nädalase arestiga.

Eile kella 11.15 ajal peatas Põhja prefektuuri patrull Tallinnas Tähetorni tänaval asulasisesel teel Chrysleri, mille liikumiskiiruseks mõõdeti 101 km/h, teatas Põhja prefektuur.

Juhi andmete kontrollimisel selgus, et tegemist on 45-aastase Peetriga, kellelt on juhtimisõigus karistusena kuueks kuuks ära võetud. Nimelt pidas politsei sama juhi kinni tänavu juunis Vääna - Keila-Joa maanteel, kus ta ületas lubatud sõidukiirust mitte vähem kui 37 km/h.

Põhja Prefektuuri liiklusteenistuse vanem Sirle Pai sõnas juhtunust kuuldes, et sellistel inimestel pole auto rooli asja. «Korduvad rikkujad on kindlasti igale liiklejale, nii autojuhile kui jalakäijale häbiks, kuid veelgi enam reaalseks ohuks. Kui mõne väikese, kogemata juhtunud liiklusrikkumise võib politsei andeks anda ja inimlikult mõista, siis selline sihilikult hooletu käitumine väärib küll igakülgset hukkamõistu. Usun, et minuga ühinevad kõik need, kellest see huligaan kunagi suurel kiirusel napilt mööda on sõitnud ning kes seetõttu on pidanud enda või oma kaaslaste pärast hirmu tundma.»

Täna karistas Harju Maakohus Peetrit seitsmepäevase arestiga ning karistus pöörati koheselt täitmisele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles