Metro alustas veel nelja kortermaja rajamist Väike-Kalamajja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Kalamaja elamud.
Väike-Kalamaja elamud. Foto: Metro Capital Management

Kinnisvaraarendaja Metro Capital Management alustas Soo tänava algusesse niinimetatud Väike-Kalamaja asumisse lisaks peagi valmivale kolmele kortermajale veel nelja ehitamist.


«Kiirus, millega esimese etapi korterid ostjad leidsid, oli ootamatu. Ka teise etapi korteritest on täna juba mõned broneeritud, kuigi kopp on vaevalt maasse löödud,» ütles Metro Capital Management’i müügijuht Madis Brjantsev.

«Kahtlemata mängib selles rolli korterite asukoht – Vanalinna lähedus, ning asjaolu, et Kalamaja ja eriti selle mereäärne ala promenaadi, Kultuurikatla, endise Patarei vangla ja vesilennukite angaaridega on muutumas Tallinna kultuurielu keskpunktiks,» lisas ta.

Seitsmest korterelamust koosnev terviklik kvartal on projekteeritud arhitekt Ülo Peili poolt koos majadevahelise haljastusega ning kvartalisisese privaatse puhkeala ja laste mänguväljakuga. Krunt on piiratud aiaga ning territooriumil paiknevad turvakaamerad. Autode jaoks rajatakse 102-kohaline maa-alune parkla, välistamaks sõidukite liiklemise hoovis.

Projekti teise etapi neli maja peaksid valmima 2012. aasta lõpul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles