Tallinn ootab pilte konkursile «Parim jõulukaunistusfoto»

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotokonkursi «Parim jõulukaunistusfoto» koduleht.
Fotokonkursi «Parim jõulukaunistusfoto» koduleht. Foto: Tallinn.ee

Tallinn korraldab ka tänavu traditsioonilise fotokonkursi «Parim jõulukaunistusfoto», kuhu oodatakse fotosid pealinna üles seatud jõulukaunistustest ning mille võitja saab endale Nikoni fotokaamera.


Tallinna abilinnapea Deniss Boroditši sõnul on konkursi eesmärgiks juhtida linnaelanike tähelepanu kaunimatele jõulukaunistuslahendustele, teatas Raepress.

«Auhinnatud tööd ja komisjoni poolt valitud kümme parimat fotot seatakse üles Tallinna linnavalitsuse teenindussaali akendele,» lisas abilinnapea.

Konkursile on oodatud fotod Tallinna linnaruumi ülesseatud jõulukaunistustest, mis on jäädvustatud detsembris 2008 kuni jaanuari keskpaigani 2009. Fotosid saab üles laadida konkursi kodulehel http://fotokonkurss.tallinn.ee/ kuni 15. jaanuarini 2009.

Avalik hääletamine toimub 16. jaanuarist kuni 21. jaanuarini. Komisjon valib välja võidufoto ning rahvalemmik selgub avaliku hääletuse tulemusena konkursi kodulehel.

Võidufoto autor saab auhinnaks fotokaamera Nikon Coolpix P6000. Avaliku hääletuse parima foto autorile on auhinnaks binokkel Sprint IV 8x21 Silver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles