Turvafirma: kuusemüüja ründas turvatöötajaid

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulukuused.
Jõulukuused. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Turvafirma G4S andis politseile üle jõuluvanakostüümi riietunud kuusemüüja, kes kolmapäeva õhtul Tallinnas ühe kaubanduskeskuse juures väidetavalt turvatöötajaid käsisaega ründas.

Eile õhtul palus kaubanduskeskuse esindaja turvateenistusel kontrollida keskuse juures asuval rendiplatsil kuuski müüva mehe joovet, kuna klientidelt oli tulnud kaebusi, et kuusemüüja on purjus, agressiivne ja tülitab poekülastajaid.

Asunud valvekaamerate vahendusel kuusemüügiplatsi jälgima, nägid turvatöötajad G4Si pressiesindaja väitel, kuidas jõuluvanakostüümi riietunud jõuluvana avalikus kohas likööri «Jägermeister» pudelit kummutab.

Kui turvatöötajad seejärel kuusemüüja juurde läksid ja tal turvakontrolliks kaasa palusid tulla, muutus mees pressiesindaja hinnangul agressiivseks, sõimas ja solvas turvatöötajaid rahvuslikul pinnal ning haaras viimaks käsisae ja ründas turvatöötajaid.

Väidetavalt saega pähe löögi saanud turvatöötaja pääses vigastusteta tänu peas olnud jopekapuutsile, mis pehmendas lööki.

Mehe taltsutamiseks kasutasid turvatöötajad pipragaasi ja käeraudu.

Jõulumeherõivais kuusemüüja anti üle politseile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles