Kustutustööd Balti laevaremonditehases jätkuvad

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laohoone põleng BLRTs
Laohoone põleng BLRTs Foto: Raigo Pajula

Balti laevaremonditehase territooriumil süttinud laohoone kustutustööd kestsid kogu öö ja jätkuvad ka täna.

Eile pärastlõunal kell 15.10 sai häirekeskus teate Balti laevaremonditehase territooriumil asuvas laohoones põlevatest küttepuudest.

Täna jätkub laohoone ühes osas, umbes 1500 ruutmeetri suurusel pinnal 5 meetri kõrguste kuhjadena ladustatud küttepuude kustutamine.

Kustutustöid püütakse kiirendada, otsides võimalusi osaliselt sisse varisenud katuse ja kahjustatud konstruktsioonidega hoone seest kustutamiseks ning põlenud materjali väljaveoks.

Hetkel töötab sündmuskohal kolm päästemeeskonda. Päästetööde juhi hinnangul kestavad kustutustööd vähemalt täna õhtuni. 

Kopli piirkonnas ja lähiümbruses leviv suits ei ole otseselt inimestele ohtlik.

Rohkel sissehingamisel võib see siiski tervist kahjustada ning seepärast soovitab päästekeskus suitsuses piirkonnas võimalikult vähe väljas viibida ning korteriaknad suletuna hoida.

Põhja-Eesti päästekeskusest öeldi eile Postimehele, et BLRT-s juhtus tööõnnetus kolme inimesega, kes said päästjatelt abi ning nad anti üle kiirabile.

«Praegu tegeleme uurimisega, et mis ja kuidas juhtus. Üritame politsei abiga selgusele jõuda,» sõnas BLRT Grupi pressiesindaja Katja Ljubobratets. «Kolm inimest said selles õnnetuses viga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles