Tallinna linnavalitsus asub Gustav Adolfi Gümnaasiumi kontrollima

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustav Adolfi Gümnaasiumi direktor Hendrik Agur
Gustav Adolfi Gümnaasiumi direktor Hendrik Agur Foto: Toomas Huik

Tallinna linnavalitsus nõustus volikogu kultuuri- ja hariduskomisjoni esimehe Märt Sultsi eestvedamisel tehtud ettepanekuga korraldada finantskontroll Gustav Adolfi Gümnaasiumis.

«Tallinna linnavalitsus nõustus selle ettepanekuga ja kontrolli alustame kuu jooksul,» ütles haridusvaldkonda kureeriv abilinnapea Mihhail Kõlvart ERRi uudisteportaalile.

Seejuures sisaldab ülesande andmine linnavalitsusele korraldust võimalike rikkumiste esinemisel teha kuu jooksul konkurss Hendrik Aguri asemel uue direktori leidmiseks.

Tallinna haridusamet on GAGi direktorit karistanud probleemide pärast kooli eelarve juhtimisel ning puudujäägi tekkimisel 2006. aasta ja 2010. aasta eelarves vastavalt noomituse ja hoiatusega.

Samas märkis linnavalitsus Kunstigümnaasiumi direktorist Sultsi varasemale arupärimisele vastates, et 2011. aasta kooli eelarve osas pole haridusameti ökonoomikateenistus probleeme ja riske täheldanud.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles