TV3: Boroditš kontrollis ka oma sahtleid

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seoses kaitsepolitseiameti töötajate öise käiguga Tallinna linnavalitsuse hoonesse kontrollis ka Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš telekaamerate ees oma kabinetis asuvaid sahtleid, kuid midagi tema sõnul sinna juurde pandud polnud.

Täna avalikuks saanud turvavideolt Tallinna linnavalitsuse ruumest on näha kahte meest keset ööd linnavalitsusse sisenemas, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised».

Põhja ringkonnaprokuratuuri kinnitusel oli tegu kaitsepolitsei ametnikega, mida linnapea Edgar Savisaar ei kiirusta uskuma.

«Mulle on väidetud, et üks salvestuses nähtav tegelane olevat väga sarnane mingi kunagise Vene sõjaväe luurajaga. Kui see on nii, siis kas tegutseb meil peale Herman Simmi veel teisigi temataolisi? Igal juhul palume politseid, et selgitataks välja kaamerates nähtud isikute nimed ja auastmed,» sõnas Savisaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles