Lasnamäe puidutööstuse põleng kustutati kella kolmeks

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäel süttis puidutööstuse angaar.
Lasnamäel süttis puidutööstuse angaar. Foto: Mihkel Maripuu

Eile õhtul Lasnamäel Paneeli tänaval süttinud puidutööstuse põleng õnnestus kustutada öösel kella kolmeks.

Tulekahjust teatati häirekeskusele eile kell 18.12, päästjad lokaliseerisid tulekahju täna pärast südaööd ja kustutasid kell 2.47, teatas Põhja-Eesti päästekeskus.

Sündmuskohale jõudnud päästemeeskonnad alustasid tulekahju kustutamist, põlengu tagajärjel varises osaliselt sisse hoone katus. Kell 20.04 oli tulekahju pindala katusel hinnanguliselt 400 ruutmeetri suurune, päästjad piirasid tule levikut ja avasid hoone konstruktsioone.

Täna kell 00.20 oli tulekahju lokaliseeritud ja kustutustööd jätkusid. Päästjad likvideerisid tulekahju kell 2.47 täna öösel.

Tulekahju kustutasid päästemeeskonnad ning eritehnika Kesklinna, Lilleküla, Pirita, Nõmme, Muuga ja Mustamäe komandost. Töid juhtis Ida-Harju vanemoperatiivkorrapidaja ja tagalaülem oli Lääne-Harju vanemoperatiivkorrapidaja.

Kahe sündmuskohal viibinud vingumürgituse kahtlusega inimese tervislikku seisundit kontrollisid kiirabimeedikud kohapeal, hospitaliseerimist nad ei vajanud. Sündmusel sai käevigastuse ka päästja, kelle kiirabi viis haiglasse kontrolli, pärast mida lubati ta kodusele ravile.

Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles