Kolm linnaosavanemat kinnitati ametisse

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihhail Korb, Olga Ivanova ja Andrei Novikov.
Mihhail Korb, Olga Ivanova ja Andrei Novikov. Foto: Raigo Pajula, Meelis Tomson, Mihkel Maripuu

Tallinna linnavalitsus kinnitas täna Kesklinna vanemaks Mihhail Korbi, Lasnamäe linnaosa vanemaks Olga Ivanova ning Kristiine linnaosa vanemaks Andrei Novikovi.


Alates 2005. aastast Kristiine linnaosa vanema ametit pidanud Mihhail Korb on 2008. aastal lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduste magistrina ning jätkab samas õpinguid energeetika erialal.

Kristiine linnaosa vanemaks määratud Andrei Novikov töötas alates 2007. aasta aprillist Lasnamäe linnaosa vanema asetäitjana, alates tänavu 8. aprillist 2011 oli ta Lasnamäe linnaosa vanema kohusetäitja. Novikov on lõpetanud 2005. aastal Sisekaitseakadeemia halduskorralduse eriala.

Lasnamäe linnaosavanemaks sai Olga Ivanova, kes siiani oli Põhja-Tallinna vanema asetäitja ametis, varem aga töötas linnakantseleis referendi ja abilinnapea nõuniku ametikohtadel. Ivanova omandab kõrgharidust Tallinna Tehnikaülikoolis haldusjuhtimise erialal.

Korbi ja Ivanova ametipalgaks saab 2218 eurot kuus, Novikov peab leppima astme võrra madalama ametipalga ehk 2078 euroga kuus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles