Roolijoodik üritas politseinikele altkäemaksu anda

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alkomeeter. Pilt on illustratiivne.
Alkomeeter. Pilt on illustratiivne. Foto: Mihkel Maripuu

Suvel purjuspäi autoroolist tabatud noormees üritas politseinikele 200 euro suurust altkäemaksu anda, kuid see päädis talle tingimisi vanglakaristusega.

Kohus mõistis täna 20-aastase Egeri süüdi altkäemaksu lubamises ning mõistis talle tingimisi üheaastase vangistuse, mida lühimenetluse tõttu vähendati kohe ühe kolmandiku võrra, vahendas ERR Uudised.

Põhja prefektuuri politseipatrull tabas joobes Egeri autoroolist 5. juuni hilisõhtul ning toimetas ta patrullautos politseijaoskonda. 

Süüdistuse kohaselt pakkus purjus noormees Lõuna politseijaoskonna hoovis Rahumäe teel patrullautos politseinikele 200 eurot, et ta vabaks lastaks ja ei toimetataks Wismari haiglasse joobe mõõtmiseks.

Politseinikud altkäemaksu ei võtnud ning noormehe suhtes käivitati kriminaaluurimine, mis päädis tema süüdimõistmisega kohtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles