Mehe surnuks pussitanud naine sai karistada tingimisi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Zaitseva / SL Õhtuleht

Harju maakohus mõistis Galina Tverdohlebova (49) süüdi oma mehe surnuks pussitamises ja määras talle karistuseks tingimisi vangistuse.

Naine mõisteti süüdi surma põhjustamises ettevaatamatusest ning talle karistuseks määrati üks aasta vangistust tingimisi 3-aastase katseajaga, ütles Harju maakohtu pressinõunik Kristina Ots Postimees.ee'le.

Tverdohlebova peab maksma sundraha, ekspertiisitasud ja kaitsjatasu, lisas ta.

Galinat (49) süüdisti selles, et ta mullu 25. juunil kella 13 paiku tappis Harjumaal Harkujärve külas asuvas korteris tekkinud peretüli käigus enda abikaasa, lüües teda kööginoaga ühel korral rindkere piirkonda. Sellega tekitas ta mehele eluohtliku kehavigastuse, mille tagajärjel kannatanu suri kohapeal.

Algul süüdistati naist tapmises, kuid kohtus kvalifitseeriti see ümber. Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Maria-Elisa Tuuliku sõnul otsustab ringkonnaprokurör Rita Siniväli edasikaebamise pärast motiveeritud kohtuotsusega tutvumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles