Tallinn jätab rahapuudusel sportlased premeerimata

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter saabus maailmameistrivõistlustelt hõbemedaliga.
Gerd Kanter saabus maailmameistrivõistlustelt hõbemedaliga. Foto: Toomas Huik

Tallinna linn ei maksa sel aastal sportlastele oluliste saavutuste eest preemiat, sest linnal pole selleks lihtsalt raha.


Kui kettaheitja Gerd Kanter võitis Daegus toimunud kergejõustiku maailmameistrivõistlustel hõbemedali, pöördus Eesti Kergejõustikuliidu president Erich Teigamägi Tallinna linnavalitsuse poole ettepanekuga tunnustada Kanteri ja tema treeneri Vesteinn Hafsteinssoni saavutusi rahalise preemiaga.

Teigamägi meenutas ka seda, et Kanteri varasemate saavutuste korral on linn leidnud võimalusi tema saavutuste tunnustamiseks. Tänavu aga tuli linnalt otsekohene vastus, et raha lihtsalt ei ole.

«Tutvunud teie palvega, teatame et seoses eelarveliste vahendite nappusega 2011. aastal sportlasi ja nende treenereid edukate esinemiste korral rahaliselt ei premeerita. 2011. aastal ei premeeri linn eraldi tiitlivõistlustelt medali võitnud sportlasi, selleks on aasta lõpus korraldatud linnapea vastuvõtt Raekojas, kus tunnustatakse ja tänatakse parimaid. Õnnitleme Gerd Kanterit ja soovime edu edaspidiseks,» vastas Tallinna spordi- ja noorsooamet Kergejõustikuliidule.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles