Tallinna metsatukas pekstud naine suri

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Esmaspäeval Lehiste puiesteel asuvast metsatukast peksmisjälgedega leitud naine suri täna haiglas, politsei pidas kuriteos kahtlustatava kinni.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Maria-Elisa Tuulik kinnitas, et Tallinnas Lehiste puiesteel asuvast metsatukast leiti esmaspäeval kella 12.04 ajal peksmisjälgedega 32-aastane naine.

«Kiirabi toimetas eluohtliku tervisekahjustusega naise haiglasse, kus kannatanu täna hommikul suri,» sõnas Tuulik.

Politsei pidas eile selles kuriteos kahtlustatavana kinni 33-aastase Andrei ja täna andis kohus loa mehe vahistamiseks eeluurimise ajaks.

Kahtlustatav on varem korduvalt varavastaste kuritegude eest karistatud. Kannatanu ja kahtlustatav olid omavahel võõrad. Kuriteo motiiv on selgitamisel.

«Esialgsetel andmetel võttis mees naiselt ära koti koos selles olnud esemetega. Peksmine toimus raske esemega, millega täpsemalt, selgitab uurimine,» ütles Tuulik.

Ta lisas, et politsei andmetel sarnaseid peksmisi selles piirkonnas viimasel ajal rohkem olnud ei ole.

«Juhtunu uurimiseks alustati kriminaalmenetlust karistusseadustiku tapmiskatset käsitleva paragrahvi alusel, kuid kuna naine suri, siis suure tõenäosusega läheb see ümberkvalifitseerimisele,» lisas Tuulik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles