Tallinna linnaplaneerimise ametit hakkab juhtima Anu Hallik

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Hallik.
Anu Hallik. Foto: Raepress

Tallinna linnavalitsuse otsuse kohaselt asub Tallinna linnaplaneerimise ameti juhataja ametikohale senine keskerakondlasest linnavolinik Anu Hallik.

Hallik (34) asub Tallinna linnaplaneerimise ameti (TLPA) juhataja ametikohale alates 3. oktoobrist. Linnavalitsus määras tema ametipalgaks 2359 eurot kuus . Hallikule kehtestati ühtlasi ühekuuline katseaeg.

Linnaplaneerimise ameti juhataja ametikohale Anu Halliku nimetamise ettepaneku tegi linnapeale abilinnapea Taavi Aas, kellele TLPA linnavalitsuse liikmete tööjaotuse kohaselt allub.

«Olen viimased kaks aastat volikogu linnamajanduskomisjoni esimehena tegelenud planeeringute menetlemisega ja leian, et tegemist on väga huvitava, aga samas ka raske ja perspektiivse valdkonnaga, kus kindlasti annab midagi ära teha. Nii ameti tööprotsesside osas kui ka laiema pildi pealt üks minule südamelähedasemaid teemasid volikogus on olnud Tallinna avamine merele. See on üks teema, mis pakub kindlasti hästi palju võimalusi ja perspektiive ja kus ma loodan ka midagi ära teha lisaks konkreetsetele tööprotsessidele, mis peaksid muutuma avatumaks ja kiiremaks,» rääkis Hallik.

Hallik on alates 2009. aastast Tallinna linnavolikogu liige ja linnamajanduskomisjoni esimees, komisjoni üks põhiline tööülesanne on planeeringute menetlemine. Seoses TLPA juhataja ametikohale nimetamisega lõpevad tema linnavolikogu liikme volitused enne tähtaega.

Hallik on lõpetanud Concordia Rahvusvahelise Ülikooli avalike suhete ja teabekorralduse erialal ning jätkab õpinguid Estonian Business Schoolis. Ta on töötanud majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete osakonna juhatajana ja BLRT Grupi kommunikatsioonidirektorina. Majandusministeeriumis töötamise ajal oli minister praegune Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

Eelmine linnaplaneerimise ameti juht Toomas Õispuu mõisteti augusti lõpus süüdi pistise võtmises.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles