Vanalinna selts hakkab pühapäeval linna nägu pesema

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna ilmselt enim määritud tänav on Lühike jalg. Seal tegutsevad võidu nii kunstiambitsiooniga isikud kui lihtlabased sodijad.
Vanalinna ilmselt enim määritud tänav on Lühike jalg. Seal tegutsevad võidu nii kunstiambitsiooniga isikud kui lihtlabased sodijad. Foto: Uwe Gnadenteich

Vanalinna seltsi liikme Jüri Kuuskemaa eestvedamisel saab sel pühapäeval teoks tore algatus nimega «Peseme vanalinna näo puhtaks».


Kõik vanalinlased on oodatud ühistalgutest osa võtma, et koos puhastada vanalinna majade elektrikappidele ja vihmaveetorudele soditud grafitit ja muud reklaamisodi. Kogunemine on pühapäeval kell 11 Raekoja ees.

Puhastusaktsioon viiakse läbi koostöös kommunaalametiga, kes jagab talgulistele vajalikke kemikaale, kaabitsaid ja kasulikke näpunäiteid puhastamise osas. Kesklinna valitsus lisab loetelu objektidest, mis puhastamist vajavad.

«Omalt poolt võtke palun kaasa kummikindad ning puuvillaseid lapid ja loomulikult hea tuju. Ja kuna iga abikäsi on teretulnud, et meie ühine kodu puhtamaks saada, tule ise ja võta pere kaasa!» kutsus Kuuskemaa inimesi üles.

Töine pühapäev lõpetatakse ühise piknikuga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles