Lootsmann: vald pidanuks Antropovi tenniseplatsi ehitust jälgima

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Antropovi osaliselt riigimaale ehitatud tenniseväljak
Robert Antropovi osaliselt riigimaale ehitatud tenniseväljak Foto: Mihkel Maripuu

Harju maavanema Värner Lootsmanni algatatud järelevalvemenetlus leidis, et Jõelähtme vald andis endisele politseijuhile Robert Antropovile ehitusloa vastavalt seadusele, kuid ei jälginud ehitustegevust piisava hoolsusega, lastes Antropovil ehitada osaliselt riigimaale tenniseväljaku.


Maavanem nendib, et vald pidanuks omavolilise ehitamise avastamisel sekkuma ning tegema rikkujale ettekirjutuse või määrama karistuse, praeguseks ei ole seda aegumise tõttu võimalik enam teha.

Lootsmann tegi Jõelähtme vallavalitsusele ettepaneku kaaluda jätkuvalt riigi omandis oleva maa munitsipaalomandisse taotlemist, arvestades avalikke huve ja olukorra seadustamise vajadust. 

Jõelähtme valla avalike suhete peaspetsialist Merike Metstak on varem öelnud, et väljaspool kinnistu piiri asuva väljakuosa lammutamiseks loa taotlemine ja asjaomaste institutsioonidega kooskõlastamine on praegu käimas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles