Linna- ja riigipolitseinikud sõitsid Vilniusesse jalgpalli mängima

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo ametnikud tööpostil.
Mupo ametnikud tööpostil. Foto: Mihkel Maripuu

Mupo 13 ametnikku sõitsid Vilniusesse, kus toimub Rahvusvahelise Politsei Assotsiatsiooni seitsmes jalgpalliturniir. Jalgpalli läksid mängima ka Põhja prefektuuri politseinikud.

Mupo pressiesindaja Monika Lestbergi sõnul kestab turniir mitu päeva ning lõpeb eeloleval pühapäeval. Lisaks turniirile on planeeritud ka mupo juhataja Monica Ranna kohtumine Vilniuse munitsipaalpolitsei juhiga.

Peale mupo saatis oma jalgpallurid Vilniusesse ka Põhja prefektuur. Lähinaabritest on esindatud Riia munitsipaalpolitsei, Läti politsei ning Soome migratsiooniamet.

Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva sõnul esindab prefektuuri Vilniuse turniiril üheksa politseametnikku.

Jalgpalliturniir on ellu kutsutud selleks, et erinevate maade ja asutuste ametnikud saaksid luua kontakte, vahetada tööalaseid kogemusi ning parandada rahvusvahelise koostöö võimalusi.

Lestberg mainis, et turniiril osalevad erinevate sisejulgeolekuasutuste töötajad nagu päästeametnikud, migratsiooniametnikud, politseinikud ja munitsipaalpolitseinikud.

Lestbergi sõnul toimub kõik mupo ametnike lähetusega seonduv vastavalt seadustele.

Mupot kureeriv Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf ütles Postimees.ee`le, et tema teada sõitsid mupo ametnikud Vilniusesse sealse munitsipaalpolitsei sünnipäevale.

Mupos töötab praegu 165 ametnikku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles