Taksojuht ründas munitsipaalpolitseinikke

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo ametnikud tööhoos.
Mupo ametnikud tööhoos. Foto: Mihkel Maripuu

Kõnniteele parkimise eest hoiatustrahvi saanud taksotunnustega sõiduki juht ründas tööülesandeid täitvaid munitsipaalpolitseinikke.

Täna keskpäeval tehti tavapärase parkimiskontrolli käigus Mustamäel Akadeemia teel taksotunnustega sõidukile kõnniteele parkimise eest hoiatustrahv. Kohe pärast hoiatustrahvi kviitungi väljastamist tormas kohale sõidukijuht, kes ründas tööülesandeid täitvaid mupo ametnikke. Juhtunuga tegeleb edasi politsei.

Kõnniteel parkimiseks peab vastavalt liiklusseadusele  olema üheaegselt täidetud kaks tingimust, milleks on kõnniteel parkimist lubava liikluskorraldusvahendi olemasolu ning lisaks sellele peab jalakäijale jääma 1,5 meetrine käiguriba.

Kui vastav parkimiskorda täpsustav liikluskorraldusvahend puudub, siis ei tohi sõiduk paikneda kõnniteel isegi osaliselt, sõltumata sellest, kas jalakäijatele on tagatud liikumiseks piisavalt ruumi või mitte.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles