TV3: Ülemiste viadukti ehitus tervikuna tähtajaks valmis ei saa

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste liiklussõlme ehitus.
Ülemiste liiklussõlme ehitus. Foto: TV3 / Seitsmesed Uudised

Ülemiste liiklusõlme ehitustöödel on jõutud tehniliselt kõige keerulisemate objektideni, rajatakse tunnelid. Kuigi tööd kulgevad plaanipäraselt, ei saa objekt tervikuna ilmselt lubatud tähtajaks novembris 2013 veel päris valmis.

Mõnel pool on ehitajaid seganud küll pinnavee rohkus, kuid oluliselt see tööde graafikuspüsimist segamini ei ole löönud, vahendas TV3 «Seitsmesed uudised».

Kommunaalameti juhataja Ain Valdmann rääkis, et liiklussõlme tuleb 120 meetrit tunnelit ja lisaks sellele veel kaks kergliiklustunnelit, mille ehitustööd ka käivad ja viaduktide süsteem, mis on kogu liiklussõlme alus.

Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf arvas, et mõned tööd jäävad siiski aastasse 2014. «Autod saavad sõitma hakata, aga haljastustööd jäävad 2014. aasta kevadesse, sest talv tuleb vahele ja me lihtsalt ei jõua.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles