Randvere tee ehitus lõpeb kahe nädala pärast

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randvere tee ehitus peab kahe nädala pärast valmis olema.
Randvere tee ehitus peab kahe nädala pärast valmis olema. Foto: Peeter Langovits

Tallinna üks tänavusi suuremaid tee-ehitusi – Randvere tee rekonstrueerimine, peaks kahe nädala pärast valmis olema.


Kommunaalameti juhataja asetäitja Peep Koppeli sõnul käib teisele poole Pärnamäe teed jääval teeosal veel kõva töö, aga linna poole jääv teelõik võtab juba ilmet. «See on Randvere tee rekonstrueerimise kolmas etapp ja kui see valmis saab, siis vastab kogu tee alates Merivälja teest kuni linna piirini kõikidele tänapäevastele nõuetele,» rääkis Koppel.

«Randvere on meie poolt nüüd esimene tee, mis on viimasel ajal tehtud koos kõikide kommunikatsioonide vahetamisega. Samuti projekteeritakse ja ehitatakse seal välja kergliiklustee. Pärnamäe teest töömaa piirini linna pool on juba viimane asfaltkate pandud ja ehitaja on andnud lubaduse, et kahe nädala pärast saab kogu teede mööda mugavalt sõita,«» lisas ta.

Järgmiseks aastaks jääb seal teha veel üks pisike jupp kergliiklusteed kuni linna piirini. Randvere tee 1,42 kilomeetri pikkuse lõigu rekonstrueerimine läheb maksma 1,96 miljonit eurot ning töid teeb seal Teede REV2.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles